Business Intelligence Analist – Omgeving Veenendaal

Ben jij een (startende) Data Analist die goed is in stakeholdermanagement en ook de mooiste dashboards weet te bouwen? Werk je graag voor een hecht familiebedrijf waar de lijnen kort zijn? Dan hebben wij een interessante vacature voor jou. 

Organisatie

Onze opdrachtgever creëert diverse oplossingen op het gebied van kweek,- transport- en verpakkingssystemen voor de tuinbouwketen op basis van gerecyclede grondstoffen. Het is een hecht familie bedrijf waarbij gezelligheid met collega’s voorop staat. Daarnaast hebben ze op meerdere plekken in het land (productie)locaties. 

Ze hebben vier vestigingen waarvan het hoofdkantoor in Leusden zit. In totaal werken er zo’n 200 mensen waarvan 4 personen op de IT afdeling. De vestiging waar jij veel zult werken, zit in Renswoude. Hybride werken is de norm en je kunt ook op de andere kantoren plaatsnemen. 

Functie

Als Business Intelligence Analist bouw jij bruggen tussen de Business en IT en verbeter jij werkprocessen. Je vertaalt de wensen en behoeften vanuit de organisatie door naar passende oplossingen en processen. Daarnaast vind je het leuk om nieuwe inzichten te creëren op basis van het verzamelen en verwerken van juiste data. Dit doe je aan de hand van BI-apps en door deze ook te onderhouden. Naast dit houd je je ook bezig met het opzetten van EDI-connecties en beheer je deze voor datatransacties en klantcommunicatie. Het bedrijf heeft recent Qlik geïmplementeerd. Hierbij vind je het leuk om dit verder uit te bouwen met je collega’s 

Functie-eisen

  • Hbo/wo werk- en denkniveau (recent afgrond);
  • Kennis/ervaring met Data-analyses;
  • Kennis/ervaring met het opstellen van KPI’s en dashboards;
  • Kennis van ETL processen.

Aanbod

  • Werken in een groeiend familiebedrijf;
  • Salaris tussen de €3100 – €3800 per maand;
  • Goede begeleiding in je functie;
  • Je pensioen wordt betaald, 36 vakantie dagen (bij 40-urige werkweek) en de mogelijkheid tot doorleren en groeien.

Sollicitatie

Jur Bokkers +31 6 1600 2029