Business Intelligence Consultant – Omgeving Amersfoort

Word jij enthousiast van oplossingen creëeren voor klanten waarmee je hun behoeftes vervult? En opereer jij daarnaast graag op het snijvlak van business en IT? Dan zoeken wij jou.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een toonaangevend consultancybedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige oplossingen op het gebied van data engineering en datawarehousing. Het team van experts werkt samen met klanten om innovatieve en effectieve datatoepassingen te ontwikkelen, waarbij ze gebruikmaken van de laatste technologieën. Ze streven ernaar om klanten te helpen hun data-ecosysteem te optimaliseren en te benutten.

Er werken zo’n 20 professionals bij dit consultancykantoor. Daarmee zijn ze klein genoeg om persoonlijk en groot genoeg om professioneel te zijn. De kwaliteit staat voorop bij alles wat ze doen en er werken dan ook echte experts hier. Er heerst een goede en ongedwongen sfeer op kantoor en er wordt veel van en met elkaar geleerd. 

Functie

Je werkt op het snijvlak van business en IT, waarbij je op operationeel, tactisch en soms strategisch niveau contact hebt. Je vertaalt informatievraagstukken naar technische oplossingen door deze te inventariseren, te adviseren en te implementeren. Door data uit diverse applicaties te ontsluiten, zorg je ervoor dat de juiste analyses, rapportages en visualisaties worden gegenereerd. Hierbij maak je gebruik van de nieuwste Microsoft-tools, zoals Visual Studio, Power BI, SQL Server en Azure DevOps. Daarnaast blijf je jezelf continu bijscholen en betrokken bij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van BI.

Functie-eisen

  • Minimaal 3 jaar ervaring als bijvoorbeeld: data analist, data scientist, developer etc.;
  • Ervaring met diverse BI-producten zoals Power BI;
  • Je wordt enthousiast van klantbehoeftes vertalen tot concrete oplossingen.

Aanbod

  • Goed salaris tussen €3.800 – €5.800 per maand afh. van ervaring en kennis;
  • Opleidingsmogelijkheden;
  • Leaseauto, bonusregeling, winstdeling & vakantiegeld;
  • Vergoeding voor telefoonkosten, inrichting thuiswerkplek en een fietsplan;
  • Grotendeels betaalde pensioenpremie & bijdrage aan zorgverzekering.

Sollicitatie

Jur Bokkers 06 – 1600 2029