Cloud (Data) Engineer – Midden-Nederland

Ben jij een gedreven Cloud (Data) Engineer op zoek naar een uitdagende rol in een dynamische omgeving? Wil je werken aan de nieuwste Cloud-oplossingen en deel uitmaken van een team dat innovatie mogelijk maakt? En wil je graag in een interne rol werken (dus geen consultancy) bij een ‘Great Place to Work’? Dan is deze vacature iets voor jou!

Functie

Onze opdrachtgever uit Amersfoort is een snelgroeiende organisatie met een ambitieuze change agenda. Er werken meerdere teams op een agile manier aan digitale oplossingen voor (interne en externe) klanten. Deze teams streven naar en werken aan een optimale klantbeleving, het verbeteren van datakwaliteit en het integreren van het IT-landschap. Als Cloud (Data) Engineer ben je een cruciale schakel in het team dat Cloud gebaseerde oplossingen ontwikkelt!

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van de Cloud-infrastructuur op platforms zoals AWS en het beheren van CI/CD-pipelines. Afhankelijk van het project werk je samen met interne of externe development teams en heb je te maken met diverse stakeholders, ook internationaal.

Functie-eisen

  • Minimaal een HBO/WO-opleiding in een relevante technische richting (Computer Science, Software Engineering, Cloud Computing);
  • 3+ jaar ervaring als Cloud (Data) Engineer, met expertise in AWS, SQL, Serverless Architecture, CI/CD Pipelines, Azure en datamigraties;
  • Pré: ervaring met internationale teams;
  • Analytisch en conceptueel sterk.

Aanbod

  • Een goed salaris, afhankelijk van kennis en ervaring (wij vertellen je hier met veel plezier meer over tijdens een kennismakingsgesprek);
  • Hybride werken incl. budget voor thuiswerken;
  • Een goed pensioen, een 13e maand (of extra vakantiedagen; jij mag kiezen), veel opleidingsmogelijkheden, reiskostenvergoeding, en nog meer!

Sollicitatie

Ben jij een nieuwsgierig geworden n.a.v. deze vacature, of heb je een vraag? Neem dan vooral contact op met Jasper Alkema via: Jasper.Alkema@mooring-it.nl. Tot snel!