Cloud Engineer – Leusden

Namens ARAG zijn wij op zoek naar een Azure Specialist/Cloud Engineer. In deze functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het inrichten en beheren van veilig en goed geconfigureerde omgevingen op het Azure platform. Ben jij een echt Azure Specialist en toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Organisatie

ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandsverzekeraar en juridisch dienstverlener. Zij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. De ambitie is om de beste juridische dienstverlener van Nederland te zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten. ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 16 Europese landen, de Verenigde Staten, Canada en Australië. Met zo’n 750 professionals in Nederland werken zij in een collegiale omgeving en informele werksfeer vanuit de locaties in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leusden en Roermond. De werklocatie voor deze vacature is Leusden. De afdeling BITS staat voor Business Information & Technology Services en is met bijna 50 medewerkers, verdeeld over 4 teams, verantwoordelijk voor projectmanagement- en de ICT organisatie. Binnen BITS zorgt IT Operations, als één van deze teams, ervoor dat alle ARAG medewerkers hun werk kunnen doen. Dit team bevat de servicedesk, security, systeembeheer, vendormanagement en applicatiebeheer.

Functie

Met digitalisering als één van de belangrijkste pijlers binnen ARAG (incl. een cloud-first strategie), kom je terecht in een gloednieuwe omgeving met vele kansen. Het is belangrijk dat je veel ervaring hebt met Infrastructure as Code en dat je, je graag verdiept (of wilt gaan verdiepen) in de technische werking van het platform en technologieën als Docker en Kubernetes. Je draagt mede zorg voor het beheer van de Azure Cloud, DevOps en Intune omgeving. En je:

 • verzorgt de monitoring van de Azure omgeving en het deployen van applicaties;

 • configureert en beheert de virtuele machines, storage accounts, resource groups en networking;

 • neemt de verantwoordelijk voor het automatiseren en scripten van deployments en processen;

 • bent dé sparring partner voor je mede teamleden als het gaat om technische uitdagingen en oplossingen van (migratie) vraagstukken;

 • adviseert over verbeteringen en vernieuwende oplossingen van functionaliteiten;

 • onderhoudt contacten met de verschillende leveranciers (linking pin bij verstoringen en periodieke service-overleggen).

Functie-eisen

 • Meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie;

 • Gewend te werken in ITIL en Agile/Scrum;

 • Microsoft Azure gecertificeerd (of bent bereid dit te behalen);

 • Goede kennis van de Nederlandse taal is een eis, beheersing van Engels een pré;

 • Je wilt je graag verder ontwikkelen, bent communicatief vaardig en kunt doorvragen op momenten dat het nodig is.

Aanbod

Een mooi en modern arbeidsvoorwaardenpakket, gericht op eigen regie en keuzevrijheid. Dit betekent onder andere:

 • Afhankelijk van kennis en ervaring een bruto maandsalaris van max. €5895,- o.b.v. een 38-urige werkweek;

 • Zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand, een goede pensioenregeling, verschillende vergoedingen en een mooi opleidingsbudget.

Sollicitatie

Jasper Alkema +31 641837046 of Jasper.Alkema@mooring-it.nl