Consultant Data Analist – Utrecht

Ben jij een gedreven Data Analist die klaar is om een impactvolle rol te vervullen binnen een dynamisch team en organisatie? En spreekt het je aan om voor een snelgroeiende en zeer goed bekendstaande consultancyorganisatie uit Utrecht te werken? Dan horen wij graag van je!

Functie

Als Data Analist speel je een cruciale rol in het verwezenlijken van de data-initiatieven van verschillende klanten van deze consultancyorganisatie. Dit kunnen zowel snelgroeiende scale-ups als grote bekende corporates zijn. Centraal staat dat je focust op allerlei data-initiatieven, waaronder het stimuleren/verbeteren van datagedreven werken, data analyses, data-integratie, datamigratie, datakwaliteit, databeheer, etc.! Kortom; je wordt betrokken bij uiteenlopende projecten. Bouw of optimaliseer je graag dataplatformen? Top; dan zit je hier helemaal goed.

Je team bestaat uit professionals met verschillende achtergronden. Wel is iedereen hoogopgeleid en gedreven om klanten te helpen hun ambities te verwezenlijken. Naast jouw rol als Data Analist, zijn alle specialismen van de volledige Analytical Lifecycle aan boord; van Data Management Experts, Architecten, Scientists, Modellers en Engineers tot aan Infra-specialisten.

Functie-eisen

  • Minimaal hbo opgeleid en WO werk- en denkniveau;
  • Sterke analytische vaardigheden;
  • Een echte consultant, dus communicatief vaardig en je staat voor wat je doet;
  • 2+ jaar ervaring in data/business analyse en uiteraard bekend met Agile/Scrum;
  • SQL en dashboards bouwen (bijv. in PowerBI) behoren tot je skillset;
  • Bij voorkeur woonachtig in de Randstad.

Aanbod

  • Je inzet wordt goed beloond, salaris is afhankelijk van kennis en ervaring (kunnen we verder toelichten, zodat je snel weet waar je aan toe bent!);
  • Secundaire voorwaarden zijn ook goed: mobiliteitsbudget (bijv. voor een leaseauto), bonus, een goed pensioen, telefoon + laptop, onkostenvergoeding, opleidingsbudget, 25 vakantiedagen en meer.

Sollicitatie

Ben jij een gemotiveerde consultant (to be) en werk je graag in een omgeving met andere specialisten, waar jouw bijdrage er écht toe doet? Aarzel dan niet en solliciteer direct door je cv te sturen naar freek.vanderlinde@mooring-it.nl.