Consultant Data Architect – Omgeving Utrecht

Creëer jij graag innovatieve oplossingen bij diverse klanten en vind je het ook leuk om deze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen in het proces? Dan hebben wij een interessante vacature voor je.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een toonaangevend consultancybedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige oplossingen op het gebied van data engineering en datawarehousing. Het team van experts werkt samen met klanten om innovatieve en effectieve datatoepassingen te ontwikkelen, waarbij ze gebruikmaken van de laatste technologieën. Ze streven ernaar om klanten te helpen hun data-ecosysteem te optimaliseren en te benutten.

Functie

Als Senior Consultant & Data Architect vervul je een essentiële rol in het adviseren van klanten over data-architectuur en het ontwikkelen van best practices voor data engineering. Je werkt nauw samen met klanten om hun specifieke behoeften te doorgronden en op maat gemaakte oplossingen te ontwerpen die perfect aansluiten bij hun bedrijfsdoelstellingen. Bovendien neem je de leiding bij het ontwikkelen van datawarehousing-strategieën en het implementeren van solide en efficiënte architecturen.

Je zult veel werken met de nieuwste Microsoft tools, waaronder: Visual Studio, Power BI, SQL, Azure en Databricks. Verder leidt je o.a workshops en trainingssessies om klantenteams te ondersteunen bij het begrijpen en toepassen van data engineering principes.

Functie-eisen

  • Minimaal 5 jaar ervaring in Data Engineering/Data-architectuur;
  • Kennis met best practices;
  • Ervaring met SQL, Python, Azure (cloud zoals AWS is mooi meegenomen).

Aanbod

  • Goed salaris tussen €5500 – €6500 per maand afh. van ervaring en kennis;
  • Opleidingsmogelijkheden;
  • Leaseauto, bonusregeling, winstdeling & vakantiegeld;
  • Grotendeels betaalde pensioenpremie & bijdrage aan zorgverzekering.

Sollicitatie

Jur Bokkers 06 – 1600 2029