Consultant Data Engineer – Utrecht

Ben jij een enthousiaste Data Engineer die klaar is om een impactvolle rol te vervullen binnen een dynamisch team en organisatie? En spreekt het je aan om voor een snelgroeiende en zeer goed bekendstaande consultancyorganisatie uit Utrecht te werken? Dan horen wij graag van je!

Functie

Als Data Engineer werk je uiteraard met Azure, GcP en/of AWS en bouw je mee aan de ontwikkeling van data platforms. Data pipelines bouwen, IaC, we horen graag waar jij vooral goed in bent en je in wilt ontwikkelen, want het kan hier allemaal!

Je team bestaat in elk geval uit gedreven specialisten die klanten helpen innoveren met behulp van data. Naast samenwerken met andere data engineers werk je vaak ook multidisciplinair samen. Kortom, je werkt samen met data scientists, modellers, analisten en architecten.

Functie-eisen

  • Minimaal hbo opgeleid en WO werk- en denkniveau;
  • 2+ jaar ervaring als data engineer, bij voorkeur in een commerciële omgeving;
  • Ervaring met Cloud platformen (Azure, GcP en/of AWS);
  • Kennis van en ervaring met Data Pipelines bouwen;
  • Gedreven en enthousiast over je vak en dit enthousiasme draag je graag over aan anderen.

Aanbod

  • Je inzet wordt goed beloond, salaris is afhankelijk van kennis en ervaring (kunnen we verder toelichten, zodat je snel weet waar je aan toe bent!);
  • Secundaire voorwaarden zijn ook goed: mobiliteitsbudget (bijv. voor een leaseauto), bonus, een goed pensioen, telefoon + laptop, onkostenvergoeding, opleidingsbudget, 25 vakantiedagen en meer.

Inlichtingen

Jasper Alkema +31 641837046

Sollicitatie

Ben jij een gemotiveerde consultant (to be) en werk je graag in een omgeving met andere specialisten, waar jouw bijdrage er écht toe doet? Aarzel dan niet en solliciteer direct door je cv te sturen naar freek.vanderlinde@mooring-it.nl.