Data Analist – Midden-Nederland

Wil jij als Data Analist zijnde het verschil maken bij een echt familiebedrijf, uit regio Amersfoort? Kent SQL geen geheimen voor jou en neem je graag het initiatief? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Organisatie

Wij zijn namens onze opdrachtgever, een import/export & logistiek familiebedrijf met dito normen en waarden, op zoek naar twee data analisten die ervaring hebben met SQL. Als data analist bij dit bedrijf krijg je veel vrijheid om eigen initiatief te nemen. En bouw je mee aan een meer data-gedreven aansturing van het bedrijf. Je focust je op strategische, financiële en tactische rapportages en komt te werken in een klein team waar op een no-nonsense manier wordt samengewerkt.

De organisatie is momenteel druk bezig met de uitrol van een nieuw ERP systeem en wil nu ook een professionaliseringsslag maken met BI. Je komt dus op een leuk moment binnen! Je kunt meedenken over hoe alles het beste kan worden vormgegeven, welke interne processen geautomatiseerd kunnen worden, en wat voor soort rapportages het meeste waarde toevoegen. Om ze vervolgens ook te bouwen. Naast de inhoudelijke uitdaging, is het ook erg leuk werken bij dit bedrijf. Ze investeren in hun medewerkers. Zo is er een vrijdagmiddagborrel in een zeer mooie bar en kun je gebruikmaken van een eigen luxe sportschool. Het grootste deel van de 50 vaste medewerkers blijft hier dan ook lang in dienst!

Functie-eisen

  • SQL kennis en ervaring (must);
  • Jij kiest graag voor de lange termijn, dat doet dit familiebedrijf namelijk ook;
  • Jij houdt van een no-nonsense omgeving;
  • Jij bent zelfstandig ingesteld en neemt graag initiatief.

Aanbod

De arbeidsvoorwaarden zijn goed en afhankelijk van kennis en ervaring. Fulltime werken heeft de voorkeur, maar 32 uur per week is eventueel ook bespreekbaar.

Sollicitatie

Jasper Alkema +31 641837046