op zoek naar

De beste professionals voor jouw team?

Specialisten in Intelligence, Data & Analytics. Zowel freelancers als professionals met vaste banen. Dat is waar ons netwerk uit bestaat. Voor minder dan topkwaliteit doen we het niet.

Inhoudelijke sparringpartner

De beste professionals

Unieke strategie en sessies

Van A tot Z geregeld

De juiste experts vinden in een krappe arbeidsmarkt is een enorme uitdaging.

Onze opdrachtgevers hebben behoefte aan continuïteit en flexibiliteit binnen hun afdelingen. Alleen zo worden doelstellingen behaald en kunnen bedrijven groeien. In de praktijk zien we dat deze behoeften onvoldoende worden vervuld. De huidige krappe arbeidsmarkt en het verloop van personeel is namelijk een enorme uitdaging. En al helemaal in de snel groeiende markt van Intelligence, Data & Analytics. Dus heb je een partner nodig die zowel de uitdagingen van de arbeidsmarkt als de wereld van Intelligence, Data & Analytics kent. Welkom bij Mooring IT Professionals.

Verwacht bij ons altijd

Inhoudelijke sparringpartner

Intelligence, Data & Analytics zijn onze expertisegebieden. Hier hebben wij ruime ervaring mee en het heeft onze volledige focus. We denken inhoudelijk mee met de vraagstukken van onze klanten. 

De beste professionals

Professionals met kennis van Intelligence, Data & Analytics. Dat is waar ons netwerk uit bestaat. Voor minder dan topkwaliteit doen we het niet. 

Unieke strategiesessies

Onze jarenlange ervaring bij verschillende techbedrijven zetten wij in voor maximale groei van onze klanten. Denk aan workshops en kennisdeling. 

Van A tot Z geregeld

Wij nemen alles uit handen. Van selecteren tot en met factureren. Zoals je mag verwachten van een gespecialiseerd bureau. Niet meer dan logisch. 

Hoe loopt het proces?

stap 1

Plan een kennismaking

Zonder context geen goed resultaat. We maken eerst kennis met jouw uitdagingen, ambities en afdeling. Pas als we alles helder hebben, gaan we aan de slag. 

stap 2

Wij zoeken de beste match

Zodra wij precies in beeld hebben wat jouw behoeften zijn, gaan we op zoek naar de beste match. Meestal hebben we deze al binnen 48 uur. We zijn goed in wat we doen!

stap 3

Aan de slag

Twee keer knipperen en je hebt je afdeling of project weer op volle sterkte. Wij zijn efficiënt en effectief! 

Wij werken samen met onder andere:

het geheim van Mooring

Unieke strategiesessies om je IT projecten met 70% te verbeteren

Er gaat nog te vaak te veel waarde verloren. Dit zeggen niet alleen wij, maar het blijkt ook uit vele onderzoeken. Het is onze overtuiging dat het in IT projecten voor 20% draait om de technologie, 10% om de algoritmes, en 70% om mensen en processen. Waarom ligt er dan vaak zoveel focus op functies en features? Wij draaien het om. In onze strategiesessies focussen wij op mensen en processen. Na het volgen heb je:

  • Een sterke business case
  • Alle stakeholders op 1 lijn
  • Concreet inzicht in wat de valkuilen en verbeterpunten zijn van je project