Data Engineer – Midden-Nederland

Wil jij als gedreven Data Engineer een rol spelen in het vormgeven van de toekomst van een groot en internationaal actief retailbedrijf? Werk je daarnaast graag samen met andere data specialisten, in een omgeving waar jouw bijdrage ertoe doet? Lees dan verder en neem contact op!

Functie

Als Data Engineer bij onze klant, een gerenommeerd en internationaal actief retailbedrijf uit omgeving Amersfoort, krijg je de mogelijkheid om samen te werken met een team van toegewijde data professionals, waaronder data scientists, analisten en visuele experts. Je bent de technische kracht achter de ontwikkeling en het onderhoud van de dataproducten. Deze producten spelen een cruciale rol bij het stimuleren van besluitvorming op basis van data. In deze rol zul je solide data pipeline processen opzetten en ervoor zorgen dat ze van hoge kwaliteit zijn. Je zult data verzamelen, structureren en integreren, en ervoor zorgen dat deze beschikbaar zijn voor verschillende dataproducten, zoals analyses, dashboards, specifieke datamarts en Data Science ontwikkelingen.

Wat maakt deze rol bijzonder?

  • Een uitdagende en dynamische werkomgeving binnen een gerenommeerd en internationaal actief retailbedrijf, waar je de mogelijkheid hebt om impact te maken en een verschil te creëren met data.
  • Een hecht en gepassioneerd team van data professionals, met wie je kunt samenwerken en van wie je kunt leren.
  • Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling, met mogelijkheden om nieuwe technologieën en tools te verkennen en je vaardigheden uit te breiden.
  • De kans om te werken met moderne technologieën en tools, zoals SQL, Python, Alteryx, Azure, PySpark, Databricks en BigQuery.

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou?

  • Een passie voor data en een afgeronde hbo- of wo-opleiding in een relevant vakgebied, zoals Bedrijfskundige Informatica, Software Development of Data Engineering.
  • Je hebt al eerdere ervaring opgedaan als SQL specialist of Data Engineer.
  • Bekendheid met moderne data tools en technologieën, zoals Alteryx, Azure, PySpark, Databricks en BigQuery, is een pre.
  • Sterke analytische vaardigheden, probleemoplossend vermogen en een resultaatgerichte mindset.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief te communiceren met zowel technische als niet-technische stakeholders.

Aanbod

Een competitief salaris (afhankelijk van ervaring tussen de 4000 – 5500 euro bruto pm) en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief flexibele werktijden en mogelijkheden voor thuiswerken. En ook nog eens zo’n 45 vakantiedagen per jaar!

Sollicitatie

Jasper Alkema +31 641837046