Data Governance Specialist – Utrecht

Ben jij een gedreven Data Governance consultant/expert die klaar is om een impactvolle rol te vervullen binnen een dynamisch team en organisatie? En spreekt het je aan om voor een snelgroeiende en zeer goed bekendstaande consultancyorganisatie uit Utrecht te werken? Dan horen wij graag van je!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een snelgroeiend consultancykantoor uit Utrecht met ongeveer 1500 mensen in dienst. Het kantoor hecht veel waarde aan samenwerking, nieuwsgierigheid en een goede werksfeer. Je komt te werken in een internationale omgeving met een informele cultuur en platte hiërarchie. Je zult samenwerken getalenteerde en ervaren consultants en krijgt directe vrijheid en verantwoordelijkheid in jouw werk, begeleid door gestructureerde coaching van jouw eigen mentor.

Functie

Als Data Governance Consultant vervul jij een cruciale rol; zonder kunnen de klanten van onze opdrachtgever niet een datagedreven organisatie worden. Dankzij jouw inzet en team zijn onze opdrachtgevers dan ook in control over hun data en kunnen ze de volgende stap in hun groeipad zetten. En zodoende ook voorbereid zijn op toekomstige ontwikkelingen. Projecten zijn gefocust op o.a. het beoordelen van de datavolwassenheid, het ontwikkelen van een data governance strategy, het ontwerpen en implementeren van: nieuwe bedrijfsmodellen, structueren, rollen en verantwoordelijkheden, processen en oplossingen (bijv. met Collibra, Purview en/of Informatica).

In je team werk je met vele anders experts samen. Project managers, business consultants, architecten, developers en technisch specialisten: iedereen vervult een waardevolle rol en is gedreven om een extra stap te zetten. Er is momenteel erg veel vraag van klanten naar jouw expertise: je bijdrage doet er écht toe en je zult zelf ook snel veel nieuwe dingen leren!

Functie-eisen

  • Minimaal hbo opgeleid en WO werk- en denkniveau (bij voorkeur een kwantitatieve studie);
  • 2+ jaar ervaring met Data Governance en/of Quality;
  • Pré: ervaring met DM tooling, zoals Collibra, Purview, Informatica en/of Ataccama.
  • Gedreven en enthousiast over je vak en dit enthousiasme draag je graag over aan anderen.

Aanbod

  • Salaris is afhankelijk van kennis en ervaring (€3500 – €6000)
  • Bonus
  • Leaseauto/mobiliteitsbudget
  • Goede overige secundaire arbeidsvoorwaarden

Sollicitatie

Ben jij een gemotiveerde consultant (to be) en werk je graag in een omgeving met andere specialisten, waar jouw bijdrage er écht toe doet? Aarzel dan niet en solliciteer direct door je cv te sturen naar freek.vanderlinde@mooring-it.nl.