Data Steward – Amersfoort

Heb je ervaring op het gebied van databeheer? En ben je daarnaast sterk in het schakelen met en adviseren van diverse stakeholders? Dan hebben wij een interessante optie voor je. 

Organisatie

Onze opdrachtgever is een gerenommeerde en grote Retail/E-commerce organisatie. In de Benelux hebben ze meer dan 1500 winkels en 4 miljoen klanten. Op het hoofdkantoor werken zo’n 850 professionals op een hybride manier (gem. 2 tot 3 dagen per week op kantoor) met elkaar samen.

Functie

Als Data Steward ben je verantwoordelijk voor het verbeteren, aanvullen en controleren van de volledigheid en kwaliteit van de artikeldata op de inkoopafdeling. De organisatie beheert alle data van ruim 17.000 artikelen, waarbij andere afdelingen afhankelijk zijn van deze gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals ingrediënten van producten, verpakkingsformaten en productielocaties. Om verdere groei op het gebied van duurzaamheid te realiseren, zoekt de organisatie een Data Steward die zich specifiek richt op het domein Duurzaamheid. 

In deze functie informeer je interne stakeholders over de status van de artikeldata en ondersteun je hen bij het verkrijgen en beheren van de gewenste gegevens. Dit houdt onder andere in dat je overleg pleegt met collega’s van afdelingen zoals Logistiek en E-commerce, waarbij je zorgt voor de volledigheid en kwaliteit van de artikeldata die cruciaal zijn voor hun werkzaamheden en bijdragen aan een succesvolle samenwerking. Naast dat je vaardig bent in stakeholdersmanagement, kun je ook goed overweg met Excel en een PIM-systeem. 

Je komt te werken in het data team samen met 12 collega’s waarin je gezamenlijk streeft naar continue uitbreiding en/of ontwikkeling van zowel werkprocessen als het artikeldatabeheer. 

Functie-eisen

  • Hbo werk- & denkniveau en aantoonbare werkervaring;
  • Kennis en ervaring met Excel en een PIM-systeem;
  • Vaardig in plannen, coördineren en organiseren;
  • Analytisch en secuur ingesteld.

Aanbod

  • Ruim salaris tussen €3200 – €4140 per maand;
  • 43,5 vakantie dagen! Waarbij je de mogelijkheid hebt om dagen te verkopen of bij te kopen;
  • Thuiswerken: hybride werken is de norm.

Sollicitatie

Jur Bokkers 06 1600 2029