Informatie Analist – Omgeving Zwolle

Ben jij een echte bruggenbouwer tussen de Business en IT? En ben je daarnaast ook geïnteresseerd in het verbeteren van bedrijfsprocessen en systeemontwikkeling? Dan is deze vacature interessant voor jou!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een onafhankelijke organisatie die toezicht houdt op de biologische productieketen in Nederland. Ze certificeren bedrijven die actief zijn in het uitvoeren van biologische activiteiten. Dit houdt in dat ze toezien op biologisch produceren, bewerken en verhandelen van producten en hierbij kijken of het voldoet aan de biologische EU-regelgeving.

Je komt te werken in een snel groeiend bedrijf met op dit moment 130 medewerkers waarbij nauwlettend geschakeld wordt bij nieuwe landbouw ontwikkelingen.

Functie

Als Informatieanalist ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de informatievoorziening binnen de organisatie. Je inventariseert en analyseert informatiebehoeften, systemen en knelpunten in de procesinrichting en vertaalt deze naar concrete voorstellen en functionele ontwerpen. Vervolgens begeleid je de ontwikkeling en implementatie van deze ontwerpen.

Je brengt gebruikerswensen in kaart en adviseert over oplossingen voor diverse onderwerpen zoals data-uitwisseling, digitaal samenwerken en wet- en regelgeving. Hierbij durf je buiten de gebaande paden te denken en zoek je actief samenwerking met collega’s om de informatievoorziening zowel tactisch als operationeel te optimaliseren.

Je beschikt over sterke analytische vaardigheden, uitstekende communicatieve vaardigheden en een creatieve, proactieve houding. Je doel is om een effectieve en efficiënte informatievoorziening te creëren die aansluit bij de behoeften van de organisatie en haar medewerkers.

Functie-eisen

  • Hbo/wo werk- en denkniveau;
  • Kennis/ervaring met het opstellen van informatie- en bedrijfsanalyses;
  • Kennis/ervaring met procesmodellering en User Stories;
  • Kennis met BPMN is een pré;
  • Ervaring met ICT-architectuur en informatiebeveiliging.

Aanbod

  • Goede arbeidsvoorwaarden waar we je graag meer over vertellen. Het salaris ligt in ieder geval tussen de €3045 – €5503 per maand.

Sollicitatie

Jur Bokkers 06 1600 2029