Microsoft BI consultant (meerdere profielen gezocht!) – Midden-Nederland

Wij zijn op zoek naar zowel back-end als front-end specialisten! Kun je beiden? Nog beter!

Functie

Front-end BI Consultant:

Jij snapt als Business Intelligence consultant zijnde wat goede gepresenteerde data kunnen betekenen voor mensen en bedrijfsprocessen. Je houdt van complexe data-analyses en het maken van dashboards/visualisaties. Daarnaast begeef je, je het liefste op het grensvlak tussen Business en IT. Op deze manier sluit je het beste aan op de behoeften vanuit de business en weet je, je analyses op een sterke manier te presenteren aan de business.


Dit alles zul je vooral doen met Power BI, maar je bent ook gewend te werken met Python. En uiteraard kent SQL weinig geheimen voor jou. Dus, kom je binnenkort weer beschikbaar? Dan hebben wij een mooie opdracht voor jou bij een gerenommeerde opdrachtgever. Hier vertellen we je graag meer over, laten we kennismaken!

Back-end Specialist:

Als back-end specialist heb je kennis van en ervaring met Azure. Je haalt plezier uit het maken van complexe SQL/T-SQL query’s – en regelmatig ook uit het schrijven van ETL scripts. Daarnaast weet je als geen ander hoe je het datawarehouse en de databases kunt optimaliseren.

Aanbod

  • Bij voorkeur fulltime, minder uren ook bespreekbaar;
  • Start z.s.m., maar liever een goede kandidaat dan een snelle kandidaat;
  • Duur: 6 – 12 maanden, met optie tot verlenging.

Sollicitatie

Jasper Alkema +31 641837046