PO/Projectleider Cloud/Infra – Deventer

Ben jij een Product Owner/Projectleider die ervaring heeft met het leiden van een DevOps team en (grotere) projecten? Heb je daarnaast ervaring met infrastructurele/cloud projecten, het opstellen van de jaarlijkse roadmap en samenwerken met externe ICT-partners? Of ben je ambitieus en wil je een stap vooruit zetten? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou! 

Organisatie

Onze opdrachtgever bestaat al meer dan 100 jaar en werkt aan diergezondheid in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Hun laboratorium wordt wereldwijd gezien als één van de modernste en grootste die er is. Er werken dierenartsen, wetenschappers, specialisten: alles is in huis om diergezondheidsprogramma’s te ontwikkelen.

In totaal werken er circa 500 mensen en de ICT-afdeling bestaat uit zo’n 30 mensen. Er heerst een open, transparante en professionele sfeer waar mensen veel verantwoordelijkheid krijgen.

Functie

Het Platform ICT team, waar jij als PO/Projectleider zijnde functioneel leiding aan geeft, bestaat uit 7 personen. Er wordt middels de Scrum methodiek gewerkt en jouw team zorgt ervoor dat er met nieuwe en ondersteunende Cloud infrastructuur, applicaties en databases wordt gewerkt. Daarnaast neem je plaats in het Chapter ‘projectleiding’, zodat je collega-projectleiders makkelijk weet te vinden en jullie laagdrempelig samen kunnen werken aan het continu verbeteren van de projectorganisatie. 

Functie-eisen

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • 4 – 6 jaar ervaring met projectmanagement/als PO en de Agile werkwijze;
  • Eerdere ervaring met het aansturen van complexe ICT projecten – bij voorkeur in de richting van infrastructuur, applicaties en/of databases;
  • Je bent slagvaardig en resultaatgericht;
  • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en bent sterk in stakeholdermanagement.

Aanbod

Salaris is afhankelijk van ervaring max. €5900,- per maand + goede secundaire arbeidsvoorwaarden – we vertellen met veel plezier meer tijdens een kennismaking. Hybride werken is de norm, net zoals het volgen van trainingen en opleidingen. Daarnaast worden er met grote regelmaat leuke activiteiten georganiseerd en heerst er een leuke open sfeer binnen deze organisatie (ook een voorwaarde, toch?). 

Sollicitatie

Jasper Alkema +31 641837046, Jasper.Alkema@mooring-it.nl