Data Analist – Kantoren in heel NL

Ben jij een echte sparringpartner voor de stakeholders en zoek jij altijd graag de vraag achter de vraag? Dan hebben wij een interessante functie voor jou.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een landelijk werkende organisatie met sterke regionale wortels en internationale ambities. Als adviesbedrijf met meer dan 80 vestigingen in Nederland en België, en als serviceprovider voor meer dan 3.000 zelfstandige adviseurs, behoort deze tot de grootste financieel adviesbedrijven van Nederland. De omvang staat voor inkoopkracht en een breed scala aan specialismen. Particulieren en bedrijven worden geadviseerd over (financiële) risico’s en schade-, levens- en zorgverzekeringen. Daarnaast wordt hypotheekadvies, financiële planning en het taxeren en aan- en verkopen van onroerend goed aangeboden. Tot slot wordt begeleiding geboden bij inkomens- en pensioenvraagstukken, met arbodienstverlening en risicomanagement. Via een innovatief platform kunnen zowel eigen als externe adviseurs voor hun klant een keuze maken uit vele schade-, levens- en zorgverzekeringen van meer dan 20 grote verzekeraars.

Functie

Als data analist ben je de sparringpartner voor stakeholders, bespreek je hun doelstellingen en ondersteun je hen met managementinformatie en analyses. Je gaat proactief op zoek naar de vraag achter de vraag en levert inzichten via rapportages en analyses om maximale waarde te bieden aan de business. Je helpt de organisatie datagedreven te werken. Het team ontwikkelt momenteel een Azure Lakehouse ter vervanging van bestaande dataomgevingen, waar jouw inbreng van grote waarde is.

Je komt te werken in een specialistisch data team bestaande uit 16 collega’s. Gezien er door het hele land kantoren zijn, ben je flexibel in waar je wilt en kunt werken. Elke ochtend is er een virtuele stand-up en collega’s werken op eigen initiatief regelmatig met elkaar samen op kantoor.

Functie-eisen

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Kennis/ervaring met bijvoorbeeld SQL en Power BI;
  • Hoge affiniteit met data analyse;
  • Je bent analytisch, probleemoplossend, resultaatgericht en kan goed samenwerken.

Aanbod

  • Een goed salaris tussen de €3236 – €5857 per maand afh. van ervaring;
  • Een persoonlijk keuze budget met daarin bijvoorbeeld extra vakantiedagen of extra salaris;
  • 27 vakantiedagen;
  • Opleidingsmogelijkheden;
  • Een goede pensioenregeling en optie tot hybride werken.

Sollicitatie

Jur Bokkers 06 – 1600 2029