zoek jij een nieuwe baan, en

wil je de beste opties?

Ben jij een Intelligence, Data of Analytics specialist? En ben je op zoek naar een nieuwe baan? Dankzij onze ervaring en 100% focus vinden wij de beste werkgever voor jou. Geen tientallen sollicitatiegesprekken, maar meteen de juiste match.

Van startup tot corporate

Inhoudelijk advies

Ambitieuze community

Open & eerlijk

Verwacht bij ons altijd

Uitdagende banen

Wij richten ons alleen op banen binnen Intelligence, Data & Analytics. Het resultaat? Een groot netwerk, van startups tot corporates. En de meest uitdagende mogelijkheden voor jou.

Eerlijk advies

Onze headhunters komen uit jouw wereld en denken inhoudelijk mee. Behoefte aan carrièreadvies of sollicitatietips? Wij helpen je.

Ambitieuze community

Je wordt onderdeel van een ambitieuze groep professionals. We delen regelmatig kennis en ervaringen. Goed voor je ontwikkeling, je netwerk en ook nog eens gezellig!

Jij staat centraal

Bij alles wat we doen. Je weet bij ons altijd waar je aan toe bent. Zo realiseren we de beste match op een persoonlijke en open manier.

Hoe loopt het proces?

stap 1

Plan een kennismaking

Jij bent meer dan alleen een cv. En wij zijn meer dan alleen een tussenpersoon. De eerste stap is altijd het belangrijkst: we willen weten wie jij bent, waar je in uitblinkt en hoe jij je wilt ontwikkelen. Jouw wensen, eisen, ervaring en kennis: we zijn benieuwd naar alles!  

stap 2

Wij zoeken de beste match

Nu we alles in kaart hebben gebracht, gaan we doelgericht op zoek naar een werkgever die het beste bij jou past. Dankzij ons grote en altijd groeiende netwerk kan dit variëren van startup tot corporate.   

stap 3

Aan de slag

Als wij iets doen, dan doen we het goed. Wees dus niet verbaasd als je snel aan de slag kunt. Uiteraard kunnen we ook verder vooruit plannen. Of wil je eerst een vrijblijvende kennismaking plannen? Gaan we regelen!

Wij werken samen met onder andere:

samen groei je sneller

Sluit jij je aan bij de tofste data & analytics community van NL?

Mooring bouwt de tofste Intelligence, Data & Analytics community van NL.
Doe je mee? Vind je het leuk om:

  • Je te omringen met slimme koppen
  • Te sparren over de nieuwste technologische ontwikkelingen
  • Je ‘business acumen’ verder te ontwikkelen
  • En natuurlijk: te gekke feestjes, borrels en sportmomenten te beleven?

nieuwsgierig

Naar de mogelijkheden?