Data Analist – Utrecht

Wij zijn namens onze opdrachtgever uit Utrecht op zoek naar getalenteerde Analytics Translators/Data Analisten die graag het verschil maken bij toonaangevende klanten! Geloof jij ook dat data de sleutel is tot succesvolle(re) organisaties en dat veel bedrijven nog veel beter datagedreven kunnen (leren) werken? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een waardegedreven bedrijf en hecht veel waarde aan samenwerking, nieuwsgierigheid en een goede werksfeer. Je komt te werken in een internationale omgeving met een informele cultuur en platte hiërarchie. Je zult samenwerken met enkele van de meest getalenteerde en ervaren consultants en krijgt directe vrijheid en verantwoordelijkheid in jouw werk, begeleid door gestructureerde coaching van jouw eigen mentor.

Functie

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het vertalen van klantbehoeften naar concrete en testbare producten. Dankzij jouw analytische vaardigheden en communicatieve skills ben jij in staat om nauw samen te werken met klanten en jouw collega data-engineers. Samen met hen definieer je een methode of projectaanpak, verzamel en definieer je de juiste (data)vereisten, test je de hypothesen en werk je toe naar de oplossing om het probleem op te lossen.

Functie-eisen

Je hebt ervaring met Agile werken, data modelleren en SQL. Ervaring met Python en/of R is een pré. Daarnaast ben je bekend met datavisualisatie tools zoals PowerBI. Je vindt het leuk om jouw kennis en ervaring te delen en junior consultants op te leiden en te begeleiden bij hun werkzaamheden.

Aanbod

  • Salaris is afhankelijk van kennis en ervaring (€3000 – €5500)
  • Bonus
  • Leaseauto/mobiliteitsbudget
  • Goede overige secundaire arbeidsvoorwaarden

Sollicitatie

Jasper Alkema +31 641837046