Data Engineer bij snelgroeiende startup – Amsterdam

Ben jij, als Data Engineer zijnde, een echte expert? Continu bezig met hoe het beter, anders, handiger kan? En wil je graag impact maken met je vak in een plezierige, en toch ook resultaatgerichte omgeving? Neem dan nu contact op voor #Moore!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een kleine en snelgroeiende startup. Ze hebben ambitieuze groeiplannen en zoeken daarvoor een Data Engineer die het team komt versterken. Ondanks de groeiplannen, staat de kwaliteit van het werk voorop. Het huidige team bestaat dan ook uit slimme, goede, en vakinhoudelijk sterke mensen.

De focus van deze startup ligt op het combineren van technologische expertise met business consultancy. Er ligt in de praktijk nog te vaak nadruk op technologie en er wordt te weinig focus aangebracht op het combineren van technologie met business expertise. Dit is dus precies waar zij zich in onderscheiden. Klanten, gerenommeerde en bekende bedrijven, vragen hun niet voor niets steeds vaker voor extra projecten.

Functie-eisen

Om hier te werken en succesvol te worden moet je veel vrijheid en verantwoordelijkheid aankunnen. Je bent een expert in je vak en vindt het belangrijk om kwaliteit te leveren, impact te maken met je werk, en jezelf continu door te ontwikkelen. Daarnaast is deze baan de perfecte match voor jou, als je:

  • 2- 5 jaar ervaring hebt als Data Engineer;
  • Cloud ervaring hebt (Azure, AWS en/of Google);
  • SQL en Python geen geheimen kennen, en je data pipelines kunt bouwen;
  • Ambitieus bent en enthousiast wordt van een veelbelovende AI & ML startup;
  • HBO/WO werk- en denkniveau hebt.

Wat jou echt de ideale kandidaat maakt? Als je naast bovenstaande ook nog eens ervaring hebt met Big Data tooling, zoals Spark. En graag werkt (of wilt leren werken) met andere moderne tooling.

Aanbod

Passend bij een veelbelovende startup (goed dus). Onder andere:

  • Een goed salaris (je kunt 15 maandsalarissen per jaar verdienen);
  • 32 uur werken? Of 40? Is allemaal bespreekbaar;
  • Secundaire voorwaarden zijn goed geregeld (o.a. pensioen, laptop, telefoon, mobiliteitsbudget voor een leaseauto of openbaar vervoer);
  • Zeer interessante groeimogelijkheden, je stapt in op een goed moment.

Sollicitatie

Jasper Alkema +31 641837046