Data Engineer – Kantoren in heel NL

Haal jij energie uit het werken in een professionele, dynamische en uitdagende werkomgeving? En wil je impact maken op een organisatie door mee te bouwen aan de digitale transformatie? Dan hebben wij een interessante functie voor jou.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een landelijk werkende organisatie met sterke regionale wortels en internationale ambities. Als adviesbedrijf met meer dan 80 vestigingen in Nederland en België, en als serviceprovider voor meer dan 3.000 zelfstandige adviseurs, behoort onze opdrachtgever tot de grootste financieel adviesbedrijven van Nederland. De omvang staat voor inkoopkracht en een breed scala aan specialismen. Particulieren en bedrijven worden geadviseerd over (financiële) risico’s en schade-, levens- en zorgverzekeringen. Daarnaast wordt hypotheekadvies, financiële planning en het taxeren en aan- en verkopen van onroerend goed aangeboden. Tot slot wordt begeleiding geboden bij inkomens- en pensioenvraagstukken, met arbodienstverlening en risicomanagement. Via een innovatief platform kunnen zowel eigen als externe adviseurs voor hun klant een keuze maken uit vele schade-, levens- en zorgverzekeringen van meer dan 20 grote verzekeraars.

Het BI team bestaat momenteel uit 12 collega’s, waarvan 5 Data Engineers. Gezien er door het hele land kantoren zijn, ben je flexibel in waar je wilt en kunt werken. Elke ochtend is er een virtuele stand-up en collega’s werken op eigen initiatief regelmatig met elkaar samen op kantoor. 

Functie

Als data engineer organiseer je data voor analytische doeleinden en dashboarding om het volledige potentieel van de data te benutten. Je ontwikkelt en onderhoudt veilige, flexibele en schaalbare dataomgevingen, waaronder een Azure Lakehouse omgeving. Je ontsluit data uit diverse bronnen en integreert, beheert en prepareert deze voor rapportage en analyse. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen, testen, beheren en documenteren binnen het datadomein, zoals databasekoppelingen, integratielagen en de opbouw van de Azure omgeving. Bij de opbouw van de Azure omgeving zullen Databricks en DBT ook zeker aan de orde zijn.

Functie-eisen

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Kennis/ervaring met SQL, ETL, Azure/Databricks & Power BI;
  • Kennis van technische en functionele datamodellering;
  • Je bent analytisch, probleemoplossend, resultaatgericht en kan goed samenwerken.

Aanbod

  • Een goed salaris tussen de €3142 – €5686 per maand afh. van ervaring;
  • Een persoonlijk keuze budget met daarin bijvoorbeeld extra vakantiedagen of extra salaris;
  • 27 vakantiedagen;
  • Een goede pensioenregeling en optie tot hybride werken.

Sollicitatie

Jur Bokkers 06 – 1600 2029