Data Scientist – Utrecht

Wij zijn namens onze opdrachtgever uit Utrecht op zoek naar getalenteerde Data Scientists die graag het verschil maken bij toonaangevende klanten! 

Organisatie

Onze opdrachtgever is een snelgroeiend consultancykantoor uit Utrecht met ongeveer 1500 mensen in dienst. Het kantoor hecht veel waarde aan samenwerking, nieuwsgierigheid en een goede werksfeer. Je komt te werken in een internationale omgeving met een informele cultuur en platte hiërarchie. Je zult samenwerken getalenteerde en ervaren consultants en krijgt directe vrijheid en verantwoordelijkheid in jouw werk, begeleid door gestructureerde coaching van jouw eigen mentor.

Functie

Als Data Science Consultant / Specialist krijg je de kans om complexe vraagstukken op te lossen met data-gedreven analyse en data science oplossingen. Je bent verantwoordelijk voor alle aspecten van de implementatie van een oplossing, van business & data begrip tot data engineering & modellering en evaluatie & implementatie. Je past statistische modellering, machine learning, natural language processing en/of computer vision toe om inzichten en oplossingen te creëren die waarde toevoegen voor de klanten van onze opdrachtgever. En je bent in staat om de analytische stappen, uitkomsten en impact op een duidelijke manier te communiceren naar zowel teamleden als (externe) belanghebbenden.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar getalenteerde Data Scientists die zich willen aansluiten bij een toegewijd team van professionals en een bijdrage willen leveren aan het succes van onze opdrachtgever. Als ideale kandidaat voor deze functie beschik je over een Masterdiploma in een kwantitatieve wetenschap zoals Computer Science, Artificial Intelligence, Wiskunde, Econometrie of Natuurkunde en heb je minimaal 2 jaar relevante werkervaring of een PhD. Je bent een sterke teamspeler met uitstekende communicatieve vaardigheden en beschikt over goede analytische vaardigheden. Ook heb je ervaring met programmeren in Python en ben je vloeiend in zowel Nederlands als Engels.

Aanbod

  • Salaris is afhankelijk van kennis en ervaring (€3500 – €6000)
  • Bonus
  • Leaseauto/mobiliteitsbudget
  • Goede overige secundaire arbeidsvoorwaarden

Sollicitatie

Jasper Alkema +31 641837046