Sales & Recruitment Consultant – Leusden

Ben je ambitieus, nieuwsgierig en ondernemend? Houd je van een startup-omgeving en krijg je energie van het opbouwen van een eigen business? Solliciteer dan nu en maak deel uit van ons groeiende succesverhaal!

Organisatie

Mooring IT is een ambitieus recruitment- en detacheringsbureau gespecialiseerd in Intelligence, Data & Analytics. Onze ambitie? Hét in Intelligence, Data & Analytics gespecialiseerde recruitment- en detacheringsbureau van Nederland worden. Professionals zoeken ons proactief op, omdat wij hen voorzien van eerlijk advies en de meest uitdagende banen. Resultaat? Duurzame matches. Dankzij ons High Performing Team. En onze werkwijze:

 • Focus, focus & focus: wij zijn écht een gespecialiseerde niche-speler;
 • Kwaliteit. We zijn een inhoudelijke sparringpartner die zowel de uitdagingen van de arbeidsmarkt als de wereld van Data, Analytics & Intelligence kent;
 • Wij zetten de kandidaat altijd centraal en hebben dan ook een groot netwerk aan (latent) werkzoekende professionals;
 • Unieke aanpak: AI. AI. Aiaiai .

Bij Mooring IT denken wij niet in nummers en targets, maar hebben we échte aandacht voor onze kandidaten en klanten. We staan en gaan voor kwaliteit. We zijn eerlijk en open, zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. En bouwen op deze manier aan langdurige relaties.

Ben je benieuwd hoe Freek zijn eerste maanden bij Mooring heeft ervaren? Bel hem vooral: 0640534937.

Functie

Als Sales & Recruitment Consultant bij Mooring ben je volledig verantwoordelijk voor je eigen klantenportefeuille. Dankzij jouw sales skills weet je in no-time samenwerkingen aan te gaan met ambitieuze bedrijven die matchen met ons ideale klantprofiel. En daar stopt het natuurlijk niet. Je bouwt ook een netwerk op aan professionals, zodat je de juiste matches kunt maken. Hierin werken we nauw met elkaar samen, want samen komen we veel verder. Maar, jij bepaalt zélf hoe je succesvol kunt zijn en krijgt veel vrijheid hierin. Geen KPI’s als 60 keer bellen per dag dus. Daar geloven wij niet in. 

Kortom: je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid binnen deze functie. Je bouwt écht je eigen business op en weet zelf duurzame matches te realiseren. Hiervoor zoek je, benader je, vind je, interview je, kwalificeer je, begeleid je en close je! 

Functie-eisen

Doorzettingsvermogen is jouw kracht; een ‘nee’ stopt jou niet. Je verkoopt geen luchtkastelen, maar streeft naar kwaliteit. En bent daardoor in staat duurzame relaties op te bouwen. Ervaring in sales en recruitment is een pré, maar we moedigen enthousiaste kandidaten ook aan om te solliciteren voor deze vervolgstap. Daarnaast herken je jezelf in het volgende:

 • 1 – 5 jaar ervaring in een commerciële functie (bijbanen tellen ook!);
 • Je bent gedreven, doelgericht en competitief;
 • Je bent een echte netwerker en weet als geen ander relaties op te bouwen;
 • Je woont in de regio. Ons kantoor zit in Leusden en wij houden ervan om samen te werken en dus op kantoor te zitten!

Aanbod

 • Competitief vast salaris van circa €2500 – €3500 (afhankelijk van opleiding en ervaring) o.b.v. fulltime (40 uur). 32 uur per week werken is ook prima. 
 • Riante bonus van 10% over alle omzet en natuurlijk nog andere secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Open en ondernemende bedrijfscultuur met een duidelijk groeipad; 
 • Leuke incentives, successen worden goed gevierd!

Over die groeimogelijkheden… wij zijn een jong bedrijf: over 5 jaar herken je ons niet meer terug. Daar zijn wij van overtuigd. Waarom? Omdat wij een team bouwen dat er met zijn allen voor gaat. En dat succes belonen wij. Als je met ons meegroeit, herken je over 5 jaar dus ook jezelf niet meer terug! In positieve zin natuurlijk… 

Sollicitatie

Jasper Alkema +31 641837046 & Jasper.Alkema@mooring-it.nl